All for Joomla All for Webmasters
Vinaora Nivo Slider 3.x

HBD Groep BV investeert veel in kwaliteitszorg, welke is terug te vinden in onze medewerkers. Zo dienen zij, buiten hun beveiligingsdiploma’s, het veiligheidscertificaat voor aannemers (VCA) en het diploma bedrijfshulpverlening (BHV) te behalen. Al onze medewerkers krijgen verder een interne training om te leren hoe zij om dienen te gaan met agressie, en dienen te beschikken over zeer goede contactuele eigenschappen.

Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in vaandel. Immers, de eisen aan de dienstverlening in deze branche liggen vandaag de dag veel hoger in deze veeleisende markt.

Onze medewerkers zijn altijd keurig verzorgd en gekleed naar opdracht of het nu is in "combat" uniform of 3 delig kostuum.

Gezien de korte tijd waarin wij onze bedrijfsactiviteiten ontplooien mogen wij stellen dat de kwaliteit van onze geleverde diensten, uitsluitend door gediplomeerd personeel, uitermate door onze opdrachtgevers wordt gewaardeerd. Hiermee proberen wij ons te onderscheiden  van de concurrentie.
Wij willen u er op wijzen dat representativiteit, stressbestendigheid en een flexibel denk- en relativeringsvermogen begrippen zijn waaraan elke  medewerker van HBD Groep BV voldoet ten dienste van U als opdrachtgever. 
Verder is het natuurlijk vanzelfsprekend dat onze medewerkers een grote mate van integriteit betrachten.